-=[ CoNySaT PuBLiC SeRvEr ]=-
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

-=[ CoNySaT PuBLiC SeRvEr ]=-

-=[ The official forum of ConySAT CS 1.6 Server ]=-

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

..::[ CoNySaT PuBLiC SeRvEr ]::.. owner and creator [aki]

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
aki

aki

Numarul mesajelor : 100
Data de inscriere : 10/09/2007

..::[ CoNySaT PuBLiC SeRvEr ]::.. owner and creator [aki] Empty
MesajSubiect: ..::[ CoNySaT PuBLiC SeRvEr ]::.. owner and creator [aki]   ..::[ CoNySaT PuBLiC SeRvEr ]::.. owner and creator [aki] Icon_minitimeMier Sept 12, 2007 7:00 pm

Dupa cum stiti, sau poate nu stiti, dar o sa aflati.....

Serverul se numea inainte conysat.ath.cx!!! Ati avut nelamuriri, probleme [probabil] pentru faptul ca serverul a disparut! Ati aflat probabil faptul ca eu am furat serverul!!! Nu e adevarat!!!

Vechiul server conysat.ath.cx exista si poate rula fara nicio problema..
Serverul se afla in posesia D-lui Rotaru Dragos Cosmin [alias TrEcToCs sau Rotty]....
Din cauza unor conflicte iscate intre mine si el, si intre el si firma.... am intrat in posesia calculatorului unde se afla serverul! Prima oara am vrut sa-i invat minte sa nu se ia in gura cu cine nu trebuie!!! Le-am dat accesul inapoi!

A doua oara, a umplut paharul!!!
I-am spus frumusel si politicos "Ia-ti serverul de pe calc de la sediu"
Baiatul asta a facut, dar ca sa vezi nesimtirea, a schimbat parola la calc [nu ca ar fi o problema]

Asa ca am luat controlul asupra calc de la sediu [de unde rula vechiul conysat.ath.cx] si am refacut eu un alt server!!!

Cam asta a fost toata tavatura asta!!!
Sus In jos
http://aki.iad.ro
Flor1nel

Numarul mesajelor : 2
Varsta : 33
Data de inscriere : 30/09/2007

MesajSubiect: Re: ..::[ CoNySaT PuBLiC SeRvEr ]::.. owner and creator [aki]   ..::[ CoNySaT PuBLiC SeRvEr ]::.. owner and creator [aki] Icon_minitimeSam Oct 06, 2007 12:19 am

destept var mai am;)
Sus In jos
syby

syby

Numarul mesajelor : 79
Data de inscriere : 12/09/2007

MesajSubiect: Re: ..::[ CoNySaT PuBLiC SeRvEr ]::.. owner and creator [aki]   ..::[ CoNySaT PuBLiC SeRvEr ]::.. owner and creator [aki] Icon_minitimeDum Oct 07, 2007 12:00 am

hai ma florinele k stim k esti var cu aki
nu trebuie sa te lauzi Suspect Suspect Suspect Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing What a Face What a Face What a Face What a Face What a Face What a Face What a Face What a Face What a Face What a Face lol! lol! lol!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ..::[ CoNySaT PuBLiC SeRvEr ]::.. owner and creator [aki]   ..::[ CoNySaT PuBLiC SeRvEr ]::.. owner and creator [aki] Icon_minitime

Sus In jos

..::[ CoNySaT PuBLiC SeRvEr ]::.. owner and creator [aki]
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» AS VREA SA AM ADMIN PE CONYSAT....
» -=[ Reguli Server ]=-
» ..::[ Lista Hartilor de CS de pe server ]::..
» Tutorial instalare HL Guard pe server
» Comanda noua pe Server [Ban with screenshot]

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
-=[ CoNySaT PuBLiC SeRvEr ]=- :: -=[ Server CoNySaTcs.aTh.Cx ]=- :: -=[ Staff-ul CoNySaT PuBLiC SeRvEr ]=--
Mergi direct la: