-=[ CoNySaT PuBLiC SeRvEr ]=-
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

-=[ CoNySaT PuBLiC SeRvEr ]=-

-=[ The official forum of ConySAT CS 1.6 Server ]=-

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

-M@nyac!!-(sl)Snake3.....plz datimi si mei admin

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
-M@nyac!!-(sl)Snake3

Numarul mesajelor : 1
Data de inscriere : 06/10/2007

-M@nyac!!-(sl)Snake3.....plz datimi si mei admin Empty
MesajSubiect: -M@nyac!!-(sl)Snake3.....plz datimi si mei admin   -M@nyac!!-(sl)Snake3.....plz datimi si mei admin Icon_minitimeSam Oct 06, 2007 11:22 pm

va:* pe toti poi doresc si eu un admin..aa..am uiatt modelul:(..aja ca joc de 1 zi pe sv:))si sunt deja pe locul 20 in top..dak ami joc o zi ajung pe primul..miam luat sXe injected...nam steam am cs LanT...vreau admin pt ca nu prea gasesti ep sv avand in vedere anti-codul asta..idul meu este arghir_cosmin2000...imi place foarte mult svul..ce pot sa zic e super atre dak nare codati;)poi hai so scurtez...PLZ dak Se poate UN ADMIN???raspundetimi va rog..am mai avut admine si stiu toate comenzile dp admin mod si cateava dp amx mod..va MULTUMESC PT INTELEGERE
Sus In jos
syby

syby

Numarul mesajelor : 79
Data de inscriere : 12/09/2007

-M@nyac!!-(sl)Snake3.....plz datimi si mei admin Empty
MesajSubiect: Re: -M@nyac!!-(sl)Snake3.....plz datimi si mei admin   -M@nyac!!-(sl)Snake3.....plz datimi si mei admin Icon_minitimeSam Oct 06, 2007 11:54 pm

1) nu se da admin.. se da prima data slot
2) momentan nu se dau admine
3) ajunge tu in top10 si pune poza cu ranku pe un site k sa ne demostrezi
4) ai ajuns pe locu 20 (dak este adevarat) pt k a fost doar snow... si e si normal...
5) joaca mult mai mult pe server... nu o zi!!!!

NOROk!
Sus In jos

-M@nyac!!-(sl)Snake3.....plz datimi si mei admin
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Vreau shy yo admin....am si steam.. si as vrea ..admin..!!!
» admin plz plz
» Admin
» Admin...
» :) vr si io admin

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
-=[ CoNySaT PuBLiC SeRvEr ]=- :: -=[ Server CoNySaTcs.aTh.Cx ]=- :: -=[ Admini ]=- :: -=[ Cereri admin ]=--
Mergi direct la: