-=[ CoNySaT PuBLiC SeRvEr ]=-
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

-=[ CoNySaT PuBLiC SeRvEr ]=-

-=[ The official forum of ConySAT CS 1.6 Server ]=-

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

sa i se ia adminu

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
ORin

Numarul mesajelor : 6
Data de inscriere : 19/09/2007

sa i se ia adminu Empty
MesajSubiect: sa i se ia adminu   sa i se ia adminu Icon_minitimeDum Sept 30, 2007 4:51 pm

Am o plangere traznet... Am intrat pe svr si era harta cs_militia eram ct si m-am pus la intrare tunel... nu scrie k nu ai voie camp, ii free game... si am primit slay de la black_power. Pe urma a urmat harta de_dust2 el a zis pe svr k joaca de 1 ora si nu urk in rank si io iam zis lui k ii praf... pe urma el ma emenintat si io iam zis fmm el mi-a dat llama si pe urma ban permanent. eram pe admin si aveam sXe bagat... pt astea se da kick nu ban din kte shtiu k si eu sunt admin pe acest svr... Se da ban doar dak injura incontinu pe svr doar in acest caz. Cer sa i se ia adminu definitiv sau o micsorare la slot pls dar mai degraba adminu sa i se ia... mai mult se foloseste de el decat sa aibe grija de server
Sus In jos
aki

aki

Numarul mesajelor : 100
Data de inscriere : 10/09/2007

sa i se ia adminu Empty
MesajSubiect: Re: sa i se ia adminu   sa i se ia adminu Icon_minitimeMier Oct 03, 2007 5:54 pm

Am eu grija!!
Sus In jos
http://aki.iad.ro

sa i se ia adminu
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
-=[ CoNySaT PuBLiC SeRvEr ]=- :: -=[ Server CoNySaTcs.aTh.Cx ]=- :: -=[ Ban/Unban ]=--
Mergi direct la: